De-a lungul carierei am co-fondat și am crescut 4 business-uri de la zero: divizia de outsourcing internațional în cadrul Hit Mail (2003), agenția de marketing direct Create Direct (2004), OgilvyOne, adică divizia de comunicare directă și digitală a grupului Ogilvy (2006) și Interactions (2009).

Din ianuarie 2009 sunt Managing Partner la Interactions, o companie ce furnizează servicii de concepție și implementare de programe de CRM precum și campanii de marketing digital. Între 2006 și 2009 am lucrat la OgilvyOne, ca director al diviziei de comunicare one-to-one (interactive, marketing direct, CRM). Înainte de Ogilvy am lucrat timp de 4.5 ani în marketing direct, dintre care ultimii 2 ca Director Executiv al Create Direct, agenţia de creaţie şi strategie de marketing direct a grupului Hit Mail. Am condus timp de 3 ani o echipă ce derula un proiect masiv de outsourcing al activităţilor de marketing B2B ale Hewlett-Packard Services EMEA. Printre proiectele realizate se numără campanii de demand generation, analiză de baze de date și proiecte de customer intelligence.

Am câștigat, împreună cu companiile pe care le-am coordonat, peste 30 de premii la diverse concursuri naționale și internaționale: Internetics, IAB Mixx, Webstock, Ad’Or, RoNewMedia (Romania), Golden Dove (Ungaria), IAB (Europa). Cu Interactions am câștigat inclusiv titlul de Agenția Anului la IAB Mixx Awards Romania 2014, precum și unul dintre cele doar 7 premii acordate la IAB Mixx Europe 2015.

Am lucrat de la 16 ani, primul meu job fiind de programator FoxPro (2.0, sub DOS), apoi am lucrat 2 ani în grafică şi DTP. Am experimentat apoi şi antreprenoriatul înainte de a ajunge la Hit Mail.

Sunt absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti, cu un master în Marketing şi Comunicare în Afaceri şi un master în Marketing Strategic. Am ţinut un mic curs de marketing direct la invitaţia lui Călin Vegheş, profesor în cadrul catedrei de marketing. În liceu (Liceul de Informatică Bucureşti, actualul Colegiu Naţional de Informatică Tudor Vianu) am fost un pasionat de informatică, participând an de an la Olimpiadele Naţionale de Informatică.

Îmi plac literatura SF, tenisul de câmp, noutăţile din domeniul tehnologiei şi înotul.