Am deschis un nou site, proiect personal. Azuga Ski. Despre ski in Azuga. Evident 🙂

Pana acum am mai incercat de doua ori sa invat sa schiez. Odata la 20 de ani si acum 2-3 ani. Nu mi-a iesit niciodata si deja catalogam acest sport ca „nefiind” pentru mine. Iarna asta am descoperit insa Azuga: conditii excelente pentru incepatori (organizare mult mai buna ca in Predeal de exemplu) si un instructor care pentru prima data a reusit sa imi explice ce trebuie exact sa fac.

In doar cateva zile m-am indragostit atat de mult de sportul asta, incat a devenit pe langa tenis si inot un adevarat hobby pentru mine. Impreuna cu Cosmin, instructorul de care va vorbesc mai sus am deschis AzugaSki.ro, un site dedicat celor pasionati de ski, incepatori sau nu.

Site-ul este inca in curs de actualizare, postare de continut samd, dar e un inceput. In fiecare zi Cosmin actualizeaza de la fata locului starea partiilor, informatii care vin de la un om care chiar stie ce spune. In plus, modul in care este alcatuit site-ul este de fapt un ghid al incepatorului care vrea sa descopere farmecul pe care il ofera Azuga si in special ski-ul in Azuga.